Příprava listového těsta bez laktózy
Bez lepku Bez mléka Bez sóji
![Příprava listového těsta bez laktózy](/data/velke/942-1.jpg)
Ingredience
PRO TRADIČNÍ PŘÍPRAVU S MÁSLEM BEZ LAKTÓZY
Na tzv. vodové těsto
Na tzv. tukovou část
PRO ZJEDNODUŠENOU PŘÍPRAVU S MÁSLEM BEZ LAKTÓZY
Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu
Pracovní postup
Příprava listového těsta ze směsi KREMROLE & BAKLAVA (tzv. HNĚDÁ) funguje výborně i s máslem bez laktózy.
Gramáže ingrediencí zde. Postupy přípravy – tradiční i zjednodušený jsou stejné jako u verze s klasickým máslem.
Pro tuto variantu listového těsto s máslem bez laktózy rovněž platí stejná pravidla pro pečení jako u listového těsta s klasickým máslem. I zásady pro zamrazení a jeho dalšího použití jsou stejné.
Z výše uvedených ingrediencí připravíme cca 900 g listového těsta.
Foto: Lenka Jurečková