RECEPTY ADVENI

Skořicové sušenky s povidlím

Bez lepku Bez vajec Bez sóji

Skořicové sušenky s povidlím
Bezlepková samokypřící směs pro přípravu sušenek, perníku, křehkého těsta a lineckého těsta BISCUITS & COOKIES 750 g
Hlavní přísada
Bezlepková samokypřící směs pro přípravu sušenek, perníku, křehkého těsta a lineckého těsta BISCUITS & COOKIES 750 g
Gabriela Šeršeňová

Autor receptu

Gábi Šeršeňová je profesí středoškolská učitelka. Především je to ale maminka čtyř dětí. Bezlepkově peče pro syna už tři roky a pečení je jejím velkým koníčkem. Její tvorbu můžete sledovat na Instagramu glutenfree_sky

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Povidlí se skořicí v sušenkách provoní celý dům.

Ze všech ingrediencí vypracujeme těsto, které necháme v lednici odpočinout alespoň 2 hodiny.

Těsto vyválíme mezi dvěma fóliemi na cca 5 mm silný plát a vykrajujeme tvary, které klademe na plech vyložený pečícím papírem.

Pečeme cca 10 minut na 170° C.

Po upečení necháme sušenky vychladnout na plechu. Teprve potom je přendáme z plechu na tác.

Foto: Gabriela Šeršeňová
  • recept Skořicové sušenky s povidlím