Čirok s kapustou, kešu ořechy a rozinkami
Bez lepku Bez mléka Bez vajec Bez sóji
![Čirok s kapustou, kešu ořechy a rozinkami](/data/velke/253-1.jpg)
Ingredience
Pracovní postup
Čirok na několik hodin namočíme a poté ho v čisté vodě uvaříme doměkka (cca 50 minut).
Kapustu nakrájíme na kostičky, zakápneme olejem, zalijeme několika lžícemi vody a pod pokličkou dusíme asi 15 minut. Uvařený čirok scedíme, vmícháme kapustu, rozinky a ořechy, sůl a chilli koření podle chuti a společně za občasného zamíchání ještě krátce prohřejeme, aby se propojily chutě.
Poznámka
Komu vadí sladké ingredience ve slaném pokrmu, může rozinky vynechat. Rozhodně bych ale nevynechávala chilli, dodává jídlu šmrnc.