RECEPTY ADVENI

Zelený start do dobrého rána

Bez lepku Bez mléka Bez vajec Bez sóji

Zelený start do dobrého rána
Alexandra Brunnerová

Autor receptu

Bezlepkově peče již dlouhé roky. Vyhlášené je její bezlepkové kváskové pečení. Specializuje se na celozrnné bezlepkové pečení. Její znalosti této problematiky jsou výjimečné. Je zakladatelkou a administrátorkou FB skupiny: Pečeme a vaříme (převážně) celozrnně bez lepku. Alex je autorka unikátní Rebelské kuchařky.

Ingredience

Pracovní postup

Zelené koktejly – smoothies, jsou poslední dobou velice v módě. Naházíte do nich cokoli, i velice podivné kombinace lupení, ovoce, zeleniny a zrní, pár minut potýráte v mixéru a můžete ucucávat při útěku do práce či do školy.

Zeleninu a ovoce nakrájíme na menší kousky a spolu se semínky a Směsí Adina umixujeme na hladký koktejl.

Poznámka

Směs Adina v nápoji slouží místo mléka a dodá rostlinné bílkoviny.

Foto: Alexandra Brunnerová
  • recept Zelený start do dobrého rána
  • recept Zelený start do dobrého rána
  • recept Zelený start do dobrého rána