RECEPTY ADVENI

Buchta tvarohová s černým rybízem

Bez lepku Bez sóji

Buchta tvarohová s černým rybízem

Hlavní přísady

Bezlepková směs pro přípravu třeného a litého těsta na sladké pečivo BAKE A CAKE 750 g
Bezlepková směs pro přípravu třeného a litého těsta na sladké pečivo BAKE A CAKE 750 g
Koupit
Kypřicí prášek
Kypřicí prášek
Koupit
Helena Vybíralová

Autor receptu

Helenčino pečení: Bezlepkové recepty. Nakladatelství Josef Vybíral, 2017. ISBN 978-80-88098-18-8

Ingredience

Dokončení

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Tvarohová buchta s ovocem je česká letní klasika. Díky jednoduché a rychlé přípravě ji bez potíží zvládnete třeba i v remosce na chalupě. Kombinace černého rybízu s tvarohovým těstem je delikátní. Ti, co výraznou chuť tohoto ovoce nemají v lásce, mohou zvolit jakýkoli jiný poklad ze zahrádky – třešně, červený rybíz, maliny nebo např. angrešt. Mňam!

Recept názorně přímo s autorkou shlédněte zde.

Pro veškeré potřeby mouk (320 g) v tomto Helenčinu receptu použijte naši FIALOVOU. Funguje to perfektně.

Foto: Helena Vybíralová (1), Adveni
  • recept Buchta tvarohová s černým rybízem
  • recept Buchta tvarohová s černým rybízem
  • recept Buchta tvarohová s černým rybízem
  • recept Buchta tvarohová s černým rybízem
  • recept Buchta tvarohová s černým rybízem
  • recept Buchta tvarohová s černým rybízem