Sušenky s burákovým máslem
Bez lepku Bez vajec Bez sóji

Ingredience
Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu
Pracovní postup
Tyto sušenky se u nás zabydlely navždy. Pro milovníky burákového másla, což my jsme, droga.
1. Burákové a běžné máslo utřeme s cukrem krupice a s vanilkovým cukrem. Přidáme vejce a opět utřeme.
2. Směs BISCUITS & COOKIES (tzv. ŽLUTÁ) smícháme s kakaem a zapracujeme do utřeného másla s cukrem a vejcem.
První dva body můžete udělat ručně, nebo v robotu za použití K-metly (ideálně se silikonovými okraji).
3. Těsto přendáme na vál a zapracujeme do něho čokoládovou "rýži".
4. Rukou uždibujeme kousky velikosti vlašského ořechu a tvarujeme kuličky, které klademe na plech vyložený pečícím papírem a lehce je rukou zploštíme.
5. Pečeme 13 minut na 175° C, program horko-vzduch.
6. Po vyndání z trouby necháme sušenky vychladnout na plechu a pak je přendáme zchladnout na mřížku.