Rychlá snídaňová bublanina bez lepku a mléka z Adveni quinoové kaše
Bez lepku Bez mléka Bez sóji

Ingredience
Pracovní postup
Tak snadno a z majonézy? Ano snadná, skvělá, levná a návyková…
1. Troubu předehřejeme na 175 °C. Majonézu s celým vejcem a cukry vyšleháme. Přisypeme kaši, škrob a prášek do pečiva. Promícháme opatrně nejlépe silikonovou stěrkou. Těsto přemístíme do pečící nádoby vyložené pečícím papírem a posypeme ovocem smíchaným s cukrem.
2. Těsto lze rozdělit i do papírových pečících košíčků či muffinových formiček. Pečeme ve vyhřáté troubě cca 25 minut nebo až je špejle po vytažení z těsta pouze od drobečků nebo suchá.
3. Bublaninu necháme na mřížce vychladnout, pocukrujeme moučkovým cukrem a podáváme.