Příprava listového těsta bez laktózy a kaseinu
Bez lepku Bez mléka Bez sóji

Ingredience
PRO TRADIČNÍ PŘÍPRAVU SE ZELENÝM ALSANEM
Na tzv. vodové těsto
Na tzv. tukovou část
PRO ZJEDNODUŠENOU PŘÍPRAVU SE ZELENÝM ALSANEM
Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu
Pracovní postup
Naše bezlepkové listové těsto si nemusejí odpírat ani osoby s ABKM (alergií na bílkovinu kravského mléka), pokud namísto klasického másla použijí zelený Alsan. Gramáže ingrediencí zde. Postupy přípravy – tradiční i zjednodušený jsou stejné jako u verze s klasickým máslem.
Pro tuto variantu listového těsta se zeleným Alsanem rovněž platí stejná pravidla pro pečení jako u listového těsta s klasickým máslem. I zásady pro zamrazení a jeho dalšího použití jsou stejné.
Z výše uvedených ingrediencí připravíme 915 g listového těsta.
Foto: Lenka Jurečková