Mango koláč s pudinkem
Bez lepku Bez mléka Bez vajec Bez sóji

Ingredience
Korpus
Pudink
Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu
Pracovní postup
Smícháním všech surovin na korpus mi vzniklo řidší těsto, které jsem vlila do kulaté formy o průměru 21 cm vystlané pečícím papírem (těsto jsem více rozetřela do krajů – snažila jsem se o zvýšené okraje) a dala péci na 170 °C.
V malém množství mandlového mléka jsem rozmíchala škrob a mouku. Zbytek mandlového mléka jsem přivedla k varu a přidala mléko s rozmíchaným škrobem a moukou. Vařila jsem několik minut do zhoustnutí.
Na upečený korpus (je tvrdší – typově spíše lineckému, ale časem měkne) jsem dala pudinkovou vrstvu a na to mangovou. V případě, že je mango hodně zralé a teče (jako v mém případě), doporučuji zahustit např. trochou pudinku.

