Mandlovo-kaštanové muffiny
Bez lepku Bez sóji

Ingredience
Krém
Pracovní postup
Dnes si upečeme muffiny podle Markéty. A jelikož použijeme Směs Adina, odlehčíme zažívacímu traktu od zbytečných škrobů, kterých už tak máme ve stravě spoustu. Spojení mandlové chuti s kaštanovým krémem je naprosto báječné.
Troubu rozehřejeme na 180 °C. Bílky nalšeháme do pěny. Žloutky smícháme s mlékem a olejem, vmícháme Směs Adina smíchanou s práškem do pečiva a škrobem. Opatrně vmícháme sníh z bílků. Plníme formičky na muffiny a pečeme 15–25 minut (zkoušejte párátkem). Po upečení nechte vychladnout.
Ingredience na krém našlehejte a ozdobte vychladlé muffiny.
Poznámka
Před podáváním je lepší je aspoň na 30 minut nechat uležet v lednici.