RECEPTY ADVENI

Křehký koláč rebarborový s mascarpone a mandlemi

Bez lepku Bez sóji

Křehký koláč rebarborový s mascarpone a mandlemi
Bezlepková samokypřící směs pro přípravu sušenek, perníku, křehkého těsta a lineckého těsta BISCUITS & COOKIES 750 g
Hlavní přísada
Bezlepková samokypřící směs pro přípravu sušenek, perníku, křehkého těsta a lineckého těsta BISCUITS & COOKIES 750 g
Adveni

Autor receptu

Adveni Medical, spol. s r. o. – český výrobce bezlepkových směsí na pečení a kaší.

Ingredience

Na těsto

Na náplň

Na dohotovení

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Ty jsi má, rebarborová… Kdyby Hapka s Horáčkem svého času ochutnali tenhle fenomenální moučník, všechno mohlo být jinak. Po levanduli by patrně nikdo ani nevzdychl a opomíjená rebarbora mohla vstoupit do dvorany slávy českého šansonu. Ale zpátky na zem. Další z jednoduchých a přitom tak efektních koláčů.

Recept názorně shlédněte zde.

Pro veškeré potřeby mouky receptu použijte naši ŽLUTOU. Funguje to perfektně.

Inspirováno receptem Kateřiny Bičíkové „Skvělý rebarborový koláč s krémem“ uveřejněným na serveru Proženy.cz.

Foto: z videa Kateřiny Bičíkové „Skvělý rebarborový koláč s krémem“ uveřejněným na serveru proženy.cz
  • recept Křehký koláč rebarborový s mascarpone a mandlemi