RECEPTY ADVENI

Koláč majonézový ovocný

Bez lepku Bez sóji

Koláč majonézový ovocný

Hlavní přísady

Bezlepková směs pro přípravu třeného a litého těsta na sladké pečivo BAKE A CAKE 750 g
Bezlepková směs pro přípravu třeného a litého těsta na sladké pečivo BAKE A CAKE 750 g
Koupit
Rýžová mouka polohrubá 250 g
Rýžová mouka polohrubá 250 g
Koupit
Kateřina Hájková

Autor receptu

Kateřina hojně peče ze směsí Adveni a z jejích výsledků přechází zrak...

Ingredience

Na drobenku

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Tak snadný, rychlý, z jedné mísy, chuťově výborný, lety prověřený majonézový ovocný koláč!

V míse utřeme majonézu, cukr a vejce.

Pak do mísy postupně přidáváme směs BAKE A CAKE (tzv. FIALOVÁ) smíchanou s kypřicím práškem a mléko.

Důkladně promícháme.

Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem.

Poklademe ho ovocem a posypeme drobenkou, kterou jsme si připravili z másla, cukru a rýžové polohrubé mouky.

Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C zhruba 30 minut.

Foto: Kašulka
  • recept Koláč majonézový ovocný
  • recept Koláč majonézový ovocný