Domácí těstoviny
Bez lepku Bez mléka Bez sóji

Ingredience
Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu
Pracovní postup
Není nad vlastní domácí těstoviny. Jejich příprava podle tohoto receptu navíc není vůbec složitá a to ani přesto, že se jedná o těstoviny bezlepkové. Konzistenci těsta i krájení těstovin navíc můžete shlédnout na videu.
Přípravu můžete shlédnout i na videu.
Do mísy dáme směs PASTA & GNOCCHI (tzv. ČERVENÁ), vejce a postupně přidáváme vodu.
Ručně vypracujeme plastické těsto, které nelepí.
Lehce pomoučíme pracovní plochu.
Na nudličky těsto vyválíme na tloušťku 1 mm. Necháme těsto krátce zaschnout, pak krájíme nudličky.
Na lasagne, široké nudle, flíčky těsto vyválíme na tloušťku 2 mm. Vykrajujeme ihned po vyválení těsta.
Nudličky sušíme na papírových utěrkách, občas je otočíme.
Lasagne vložíme spolu s „náplní“ do zapékací misky a upečeme.
Široké nudle a flíčky můžeme ihned uvařit v osolené vodě.
TIP: Váleček od Tescomy nám pomůže vyválet těsto rovnoměrně po celé ploše na stejnou tloušťku.