RECEPTY ADVENI

Chléb ze směsi REBEL pečený v domácí automatické pekárně

Bez lepku Bez mléka Bez vajec Bez sóji

Chléb ze směsi REBEL pečený v domácí automatické pekárně

Hlavní přísady

Bezlepkový celozrnný chléb REBEL
Bezlepkový celozrnný chléb REBEL
Koupit
Droždí 100 g bezlepkové
Droždí 100 g bezlepkové
Koupit
Adveni

Autor receptu

Adveni Medical, spol. s r. o. – český výrobce bezlepkových směsí na pečení a kaší.

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Do mísící nádoby nalijeme vlažnou vodu.

Do vody zamícháme sůl, ocet a olej.

Přisypeme obsah balení.

Uprostřed směsi vytvoříme důlek, do kterého nasypeme sušené droždí. (Případně rozdrobíme čerstvé droždí.)

Pečeme na krátký program cca 2 hodiny, maximálně 2 hodiny a 10 minut.*

* Pozor, mnoho domácích automatických pekáren nabízí přímo bezlepkový pečící program, který je ale obvykle tříhodinový. To je pro chleby Adveni příliš dlouho, chléb by byl vysušený. Držte se našeho návodu, skutečně zvolte krátký program cca 2 hodiny – maximálně 2 hodiny a 10 minut.

Foto: Adveni
  • recept Chléb ze směsi REBEL pečený v domácí automatické pekárně
  • recept Chléb ze směsi REBEL pečený v domácí automatické pekárně