Chléb ze směsi REBEL pečený v domácí automatické pekárně
Bez lepku Bez mléka Bez vajec Bez sóji

Ingredience
Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu
Pracovní postup
Do mísící nádoby nalijeme vlažnou vodu.
Do vody zamícháme sůl, ocet a olej.
Přisypeme obsah balení.
Uprostřed směsi vytvoříme důlek, do kterého nasypeme sušené droždí. (Případně rozdrobíme čerstvé droždí.)
Pečeme na krátký program cca 2 hodiny, maximálně 2 hodiny a 10 minut.*
* Pozor, mnoho domácích automatických pekáren nabízí přímo bezlepkový pečící program, který je ale obvykle tříhodinový. To je pro chleby Adveni příliš dlouho, chléb by byl vysušený. Držte se našeho návodu, skutečně zvolte krátký program cca 2 hodiny – maximálně 2 hodiny a 10 minut.
Foto: Adveni