RECEPTY ADVENI

Brownies indické maminky

Bez lepku Bez mléka Bez sóji

Brownies indické maminky
Alexandra Brunnerová

Autor receptu

Bezlepkově peče již dlouhé roky. Vyhlášené je její bezlepkové kváskové pečení. Specializuje se na celozrnné bezlepkové pečení. Její znalosti této problematiky jsou výjimečné. Je zakladatelkou a administrátorkou FB skupiny: Pečeme a vaříme (převážně) celozrnně bez lepku. Alex je autorka unikátní Rebelské kuchařky.

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Čokoládu a máslo nahřejte, až se začnou rozpouštět. Zamíchejte vejce a cukr, trochu našlehejte. Kurakkanovou mouku smíchejte se solí a práškem do pečiva, zamíchejte do čokoládové směsi.

Přeložte do menší formy, buď vymazané máslem nebo vyložené papírem na pečení a pečte v troubě vyhřáté na 150 °C asi 15 minut nebo dokud špejle, zapíchnutá do těsta, se nevytáhne suchá.

Velice čokoládové, neskutečně jednoduché a zdravéééé!

  • recept Brownies indické maminky
  • recept Brownies indické maminky