RECEPTY ADVENI

Tvarohový cibulkový koláč

Bez lepku Bez sóji

Tvarohový cibulkový koláč

Hlavní přísady

Čiroková mouka 250 g
Čiroková mouka 250 g
Koupit
Vláknina PSYLLIUM
Vláknina PSYLLIUM
Koupit
Kašulka

Autor receptu

Věří, že cesta ke zdraví vede přes vysokonutriční protizánětlivou stravu. Najdete u ní recepty bez lepku, občas bez mléka či vajec a spoustu povídání nejen o histaminové intoleranci.

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Pokud nejste příznivci sladkých koláčů, ale slanému vláčnému koláči neodoláte, vyzkoušejte tento recept. Podávejte ideálně ještě teplý se spoustou čerstvých bylinek.

Troubu předehřejeme na 180 °C. Formu o průměru 20 cm vyložíme papírem na pečení nebo potřeme a posypeme moukou.

Smícháme suché ingredience a přidáme zbylé ingredience, dobře promícháme. Na závěr vmícháme na kolečka nakrájenou jarní cibulku. Rozetřeme do formy (těsto bude poměrně husté) a dáme péct na 25–30 minut. Podáváme s čerstvými bylinkami, ideálně ještě teplé na vidličku (koláč je velmi vláčný).