RECEPTY ADVENI

Tapiokovo-rýžové palačinky

Bez lepku Bez sóji

Tapiokovo-rýžové palačinky

Hlavní přísady

Rýžová mouka polohrubá 250 g
Rýžová mouka polohrubá 250 g
Koupit
Tapiokový škrob 250 g
Tapiokový škrob 250 g
Koupit
Magdalena Rubinová

Autor receptu

Jsem naprosto normální náctiletá holka z Prahy, kterou baví vařit. Postupem času objevuji další a další bezlepkové mouky a zaměřuji se také na recepty zdravé, veganské a bez éček.

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Do misky si dáme suché ingredience, které promícháme. Pak přidáme mléko a vajíčko.

Pokud chcete, můžete přidat i nějaké sladidlo, které já do palačinek moc nepřidávám, jelikož si je vždy potřu Proteinellou nebo jogurtem a přihodím dozrálé a slaďoučké ovoce.

Palačinky smažíme na kokosovém oleji po malých naběračkách, aby byly krásně tenké.