RECEPTY ADVENI

Šlehačkové cukroví

Bez lepku Bez vajec Bez sóji

Šlehačkové cukroví
Bezlepková samokypřící směs pro přípravu sušenek, perníku, křehkého těsta a lineckého těsta BISCUITS & COOKIES 750 g
Hlavní přísada
Bezlepková samokypřící směs pro přípravu sušenek, perníku, křehkého těsta a lineckého těsta BISCUITS & COOKIES 750 g
Adveni

Autor receptu

Adveni Medical, spol. s r. o. – český výrobce bezlepkových směsí na pečení a kaší.

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

V jednoduchosti je síla. Důkazem toho je toto vynikající lahodné jemné na jazyku se rozplývající šlehačkové cukroví. Pouze 3 ingredience na těsto a moučkový cukr na obalení a dokonalé dílo je na světě. Nazkoušeno v bezlepkovém provedení dle výše uvedeného zdroje se Žlutou Adveni, funguje to a chutná to skvěle!

Ze směsi BISCUITS & COOKIES, másla a šlehačky vypracujeme těsto.

Vyválíme plát 3 až 5 mm silný a vykrajujeme tvary (tvary se snadněji vykrajují, pokud je těsto vychlazené z lednice).

Pečeme v troubě předehřáté na cca 200 až 220 °C zhruba 8 až 10 minut.

Ještě teplé obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.

Podle receptu uvedeného na TV Seznam v toprecepty.cz dne 22. listopadu 2020.

Foto: Adveni
  • recept Šlehačkové cukroví
  • recept Šlehačkové cukroví