Šlehačkové cukroví
Bez lepku Bez vajec Bez sóji

Ingredience
Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu
Pracovní postup
V jednoduchosti je síla. Důkazem toho je toto vynikající lahodné jemné na jazyku se rozplývající šlehačkové cukroví. Pouze 3 ingredience na těsto a moučkový cukr na obalení a dokonalé dílo je na světě. Nazkoušeno v bezlepkovém provedení dle výše uvedeného zdroje se Žlutou Adveni, funguje to a chutná to skvěle!
Ze směsi BISCUITS & COOKIES, másla a šlehačky vypracujeme těsto.
Vyválíme plát 3 až 5 mm silný a vykrajujeme tvary (tvary se snadněji vykrajují, pokud je těsto vychlazené z lednice).
Pečeme v troubě předehřáté na cca 200 až 220 °C zhruba 8 až 10 minut.
Ještě teplé obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Podle receptu uvedeného na TV Seznam v toprecepty.cz dne 22. listopadu 2020.