RECEPTY ADVENI

Rychlá snídaňová bublanina bez lepku a mléka z Adveni quinoové kaše

Bez lepku Bez mléka Bez sóji

Rychlá snídaňová bublanina bez lepku a mléka z Adveni quinoové kaše
Adveni kaše s quinoou
Hlavní přísada
Adveni kaše s quinoou
Radka Vrzalová

Autor receptu

Zkouším, kam až mě bezlepkové mouky „pustí“. Ráda přetvářím staré a zaprášené recepty mé prababičky do moderní a hlavně bezlepkové formy.

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Tak snadno a z majonézy? Ano snadná, skvělá, levná a návyková…

1. Troubu předehřejeme na 175 °C. Majonézu s celým vejcem a cukry vyšleháme. Přisypeme kaši, škrob a prášek do pečiva. Promícháme opatrně nejlépe silikonovou stěrkou. Těsto přemístíme do pečící nádoby vyložené pečícím papírem a posypeme ovocem smíchaným s cukrem.

2. Těsto lze rozdělit i do papírových pečících košíčků či muffinových formiček. Pečeme ve vyhřáté troubě cca 25 minut nebo až je špejle po vytažení z těsta pouze od drobečků nebo suchá.

3. Bublaninu necháme na mřížce vychladnout, pocukrujeme moučkovým cukrem a podáváme.