RECEPTY ADVENI

Quinoa s rozinkami a karamelizovanou cibulí

Bez lepku Bez mléka Bez vajec Bez sóji

Quinoa s rozinkami a karamelizovanou cibulí
petram

Autor receptu

Petra vaří a peče bez lepku, mléka a vajec. V kuchyni ráda experimentuje s méně známými a alternativními surovinami. Má ráda jednoduchost, a tak jsou její recepty většinou rychlé a snadné.

Ingredience

Pracovní postup

Rozpálíme olej, přidáme cibuli a cukr. Za občasného míchání restujeme doměkka (asi 20 minut). Přidáme quinou a za stálého míchání restujeme asi 5 minut, až než začne praskat. Přidáme vývar, rozinky a estragon, zamícháme a vaříme pod pokličkou na mírném plameni asi 15–20 minut, než se vsákne všechna voda. Před podáváním dochutíme solí a pepřem.