RECEPTY ADVENI

Pohankový koláč s mangoldem a žampiony

Bez lepku Bez mléka Bez vajec Bez sóji

Pohankový koláč s mangoldem a žampiony

Hlavní přísady

Cizrnová mouka hladká 250 g
Cizrnová mouka hladká 250 g
Koupit
Pohanková mouka 250 g
Pohanková mouka 250 g
Koupit
Pavla

Autor receptu

Pavlu baví vaření, pečení a vymýšlení nových receptů. Na bezlepkové, bezmléčné a částečně low FODMAP dietě je poměrně krátce, ale rozhodně ji to neodradilo, protože s intolerancemi radost z vaření nekončí, ale začíná.

Ingredience

Náplň

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Smíchala jsem pohankovou a cizrnovou mouku, přidala sůl, olej a vodu dle potřeby, abych vypracovala vláčné těsto, které lze namačkat do zapékací formy (28 × 18 cm) vystlané pečícím papírem. Samotné těsto jsem dala předpéci na 170 °C. Mezi tím jsem si připravila náplň. Na cibulce jsem podusila žampiony a mangold, přidala sůl a pepř. Nanesla jsem na předpečené těsto a dala zapéci zpět do trouby.