RECEPTY ADVENI

Ovesné čajové koláčky

Bez lepku Bez mléka Bez vajec Bez sóji

Ovesné čajové koláčky

Hlavní přísady

Mouka z hnědé rýže, DMT 20.02.2020
Mouka z hnědé rýže, DMT 20.02.2020
Koupit
Cizrnová mouka hladká 250 g, DMT 05.03.2020
Cizrnová mouka hladká 250 g, DMT 05.03.2020
Koupit
Kašulka

Autor receptu

Věří, že cesta ke zdraví vede přes vysokonutriční protizánětlivou stravu. Najdete u ní recepty bez lepku, občas bez mléka či vajec a spoustu povídání nejen o histaminové intoleranci.

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Předehřejte troubu na 200 °C. Smíchejte mouky s olejem. Přidejte mléko, agáve a vanilkový extrakt. Lehce promíchejte. Přimíchejte ovesné vločky a vytvořte koláčky o výšce cca 3 cm. Pečte 20 minut.

Koláčky jsou super, jelikož jsou poněkud tvrdší, mohou se zamrazit. Před použitím je rozkrojte a naplňte jakoukoli oblíbenou náplní. Výborné jsou s arašídovým máslem a džemem:) A jelikož nejsou slazené, můžete si je klidně dát i naslano.