RECEPTY ADVENI

Mrkvový slaný koláč

Bez lepku Bez mléka Bez vajec Bez sóji

Mrkvový slaný koláč

Hlavní přísady

Rýžová mouka hladká 250 g
Rýžová mouka hladká 250 g
Koupit
Jáhlová mouka 250 g
Jáhlová mouka 250 g
Koupit
Pavla

Autor receptu

Pavlu baví vaření, pečení a vymýšlení nových receptů. Na bezlepkové, bezmléčné a částečně low FODMAP dietě je poměrně krátce, ale rozhodně ji to neodradilo, protože s intolerancemi radost z vaření nekončí, ale začíná.

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Zeleninu jsem nastrouhala na jemném struhadle, přidala ostatní suroviny a vzniklou směs jsem dobře promíchala (osvědčilo se mi míchat rukama). Pekla jsem na 180 °C.