RECEPTY ADVENI

Mandlovo-cuketová frittata

Bez lepku Bez mléka Bez sóji

Mandlovo-cuketová frittata

Hlavní přísady

Kokosová mouka 250 g
Kokosová mouka 250 g
Koupit
Adina směs AKCE 1 + 1 ZDARMA DMT: 1-11-2017
Adina směs AKCE 1 + 1 ZDARMA DMT: 1-11-2017
Koupit
Kašulka

Autor receptu

Věří, že cesta ke zdraví vede přes vysokonutriční protizánětlivou stravu. Najdete u ní recepty bez lepku, občas bez mléka či vajec a spoustu povídání nejen o histaminové intoleranci.

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Hledáte rychlé jídlo, kde zpracujte sklizeň cuket? Cuketová frittata je nejen lehoučký a rychlý recept, ale také plný protizánětlivých látek. Petržel, cuketa, kokos, kari – to vše najdete na seznamu protizánětlivých potravin.

Troubu předehřejeme na 180 °C. Nachystáme si pánev vhodnou do trouby či kruhovou formu. Smícháme mouky a koření a přimícháme cuketu. Vmícháme vejce a hmotu přesuneme do pánve / formy. Pečeme v troubě cca 40 minut. Necháme vychladnout.

Poznámka

Podávejte s pečenými brambůrky a salátem.