RECEPTY ADVENI

Kukuřično-rýžový chlebík

Bez lepku Bez mléka Bez sóji

Kukuřično-rýžový chlebík

Hlavní přísady

Mouka z hnědé rýže
Mouka z hnědé rýže
Koupit
Rýžová mouka polohrubá 250 g
Rýžová mouka polohrubá 250 g
Koupit
Kašulka

Autor receptu

Věří, že cesta ke zdraví vede přes vysokonutriční protizánětlivou stravu. Najdete u ní recepty bez lepku, občas bez mléka či vajec a spoustu povídání nejen o histaminové intoleranci.

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Předehřejte troubu na 180 °C. Připravte si formu (ideálně čtvercovou 20×20 cm) – vytřete olejem či jiným tukem. V míse smíchejte prvních 6 suchých ingrediencí. Zvlášť prošlehejte vejce, tuk a mandlové mléko. Tekutou směs přilijte k suché a pořádně promíchejte. Pečte v předehřáté troubě cca 30 minut.