RECEPTY ADVENI

Koláč kokosový cuketový

Bez lepku Bez sóji

Koláč kokosový cuketový

Hlavní přísady

Bezlepková směs pro přípravu třeného a litého těsta na sladké pečivo BAKE A CAKE 750 g
Bezlepková směs pro přípravu třeného a litého těsta na sladké pečivo BAKE A CAKE 750 g
Koupit
Kypřící prášek
Kypřící prášek
Koupit
Helena Vybíralová

Autor receptu

Helenčino pečení: Bezlepkové recepty. Nakladatelství Josef Vybíral, 2017. ISBN 978-80-88098-18-8

Ingredience

Dokončení

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Strouhaná cuketa je výborný způsob, jak odlehčit jakýkoli třený koláč. My jsme se díky Helence přesvědčili, že si navíc skvěle rozumí s chutí kokosu. Pomyslnou třešinku na dortu tohoto super rychlého moučníku představuje lahodný krém z bílé čokolády a zakysané smetany, kterým se buchta na závěr potírá.

Recept názorně přímo s autorkou shlédněte zde.

Pro veškeré potřeby mouk (190 g) v tomto Helenčinu receptu použijte naši FIALOVOU. Funguje to perfektně.

Foto: Helena Vybíralová
  • recept Koláč kokosový cuketový