RECEPTY ADVENI

Jahodovo-čokoládový puding (nevařený)

Bez lepku Bez mléka Bez vajec Bez sóji

Jahodovo-čokoládový puding (nevařený)

Hlavní přísady

Vláknina PSYLLIUM
Vláknina PSYLLIUM
Koupit
Nopálová mouka 100 g
Nopálová mouka 100 g
Koupit
Kašulka

Autor receptu

Věří, že cesta ke zdraví vede přes vysokonutriční protizánětlivou stravu. Najdete u ní recepty bez lepku, občas bez mléka či vajec a spoustu povídání nejen o histaminové intoleranci.

Ingredience

Čokoládová vrstva

Jahodová vrstva

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Pro čokoládovou vrstvu rozmixujeme banán, přidáme arašídové máslo, kakaový prášek a nopál (nemusí být, můžete nahradit třeba maca či jinou superpotravinou). Nakonec přidáme 2 lžíce vody a lžičku psyllia a opět dobře promixujeme. Nalijeme do připravené skleničky.

Pak připravíme jahodovou vrstvu. Jahody rozmixujeme spolu s trochou vody a přidáme psyllium. Ihned přilijeme k čokoládové vrstvě. Ozdobíme čerstvými jahodami, kokosem a můžeme ihned konzumovat, nebo nechat půl hodinky v lednici odpočinout.