RECEPTY ADVENI

Fazolovo-koriandrový chléb

Bez lepku Bez mléka Bez vajec Bez sóji

Fazolovo-koriandrový chléb
Mouka z hnědé rýže
Hlavní přísada
Mouka z hnědé rýže
Kašulka

Autor receptu

Věří, že cesta ke zdraví vede přes vysokonutriční protizánětlivou stravu. Najdete u ní recepty bez lepku, občas bez mléka či vajec a spoustu povídání nejen o histaminové intoleranci.

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Předehřejte troubu na 175 °C. Smíchejte všechny suché ingredience, přidejte nadrobno nakrájený čerstvý koriandr a zalijte pivem. Pořádně promíchejte, až vám vznikne lehce lepivá vláčná, ale pevná hmota. Tu přesuňte do předem vymazané chlebíkové formy. Pečte 10 minut, poté vytáhněte, potřete olivovým olejem a pečte dalších 40 minut.