RECEPTY ADVENI

Fazolové brownies s karobovou moukou

Bez lepku Bez mléka Bez vajec Bez sóji

Fazolové brownies s karobovou moukou
Karobová mouka 250 g
Hlavní přísada
Karobová mouka 250 g
petram

Autor receptu

Petra vaří a peče bez lepku, mléka a vajec. V kuchyni ráda experimentuje s méně známými a alternativními surovinami. Má ráda jednoduchost, a tak jsou její recepty většinou rychlé a snadné.

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Uvařené a vychladlé fazole zalijeme trochou vody a rozmixujeme na hladkou kaši. Přidáme všechny sypké suroviny a olej a za stálého míchání přiléváme rostlinné mléko, až než vznikne ne příliš husté těsto. To rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem a vložíme do trouby vyhřáté na 160 °C. Pečeme asi 20 minut, kraje by měly být upečené, ale střed ještě mírně mazlavý. Upečenou placku vyndáme na mřížku, aby se odspodu nezapařila. Vychladlou ji pak nakrájíme na malé kostičky.