RECEPTY ADVENI

Dýňové lívance s kaštanovou moukou

Bez lepku Bez mléka Bez sóji

Dýňové lívance s kaštanovou moukou

Hlavní přísady

Mouka z hnědé rýže
Mouka z hnědé rýže
Koupit
Kaštanová mouka 250 g
Kaštanová mouka 250 g
Koupit
Kašulka

Autor receptu

Věří, že cesta ke zdraví vede přes vysokonutriční protizánětlivou stravu. Najdete u ní recepty bez lepku, občas bez mléka či vajec a spoustu povídání nejen o histaminové intoleranci.

Ingredience

Na dokončení

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Pyré smícháme s vejcem a kokosovým olejem (vše musí být při pokojové teplotě), vmícháme koření a mouky a necháme 5 minut odstát. Vznikne nám hustější těsto (spíše kašovité), lžící dáme těsto na rozpálenou pánev a trochu rozetřeme. Jakmile se nám zatáhne, překlopíme a pečeme ještě z druhé strany. Podáváme s domácí marmeládou a mandlovým máslem, případně se sirupem, jelikož nedáváme sladidlo do těsta.