RECEPTY ADVENI

Cuketové brownies s kaštanovou moukou

Bez lepku Bez mléka Bez vajec Bez sóji

Cuketové brownies s kaštanovou moukou
Kaštanová mouka 250 g
Hlavní přísada
Kaštanová mouka 250 g
petram

Autor receptu

Petra vaří a peče bez lepku, mléka a vajec. V kuchyni ráda experimentuje s méně známými a alternativními surovinami. Má ráda jednoduchost, a tak jsou její recepty většinou rychlé a snadné.

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Všechny sypké suroviny promícháme v hlubší míse. Poté přidáme olej, jablečné pyré a nastrouhanou cuketu a podle potřeby přiléváme vodu a vyšleháme středně husté, ale netekuté těsto. Na závěr vmícháme drobně nasekanou čokoládu. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem a vložíme do trouby vyhřáté na 160 °C. Pečeme asi 20 minut, až než se propečou okraje, ale prostředek zůstane mírně mazlavý. Upečené brownies necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky.