Čokoládovo-kaštanový sen s malinami
Bez lepku Bez mléka Bez vajec Bez sóji

Ingredience
Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu
Pracovní postup
Pokud netolerujete lepek, mléko i vejce i sóju, může se zdát téměř nemožné upéct dobrý zákusek. Klára nám zaslala recept i fotografii, která vás přesvědčí o opaku. Navíc je recept vytvořen z bezobilných mouk, bez přidaného cukru, obohacen zdravým ovocem. To musíte vyzkoušet!
Troubu předehřejeme na 180 °C. Smícháme suché ingredience (kaštanovou mouku prosít sítem, má tendence dělat hrudky) a přidáme rozmixované banány (kdo může vejce, tak dá dva banány a tři vejce) a zapracujeme, po lžících přidáváme kokosovou smetanu a nakonec přidáme prášek na pečení (nebo vinny kámen).
Formu na biskupský chlebíček si vyložíme pečícím papírem a dáme do ní těsto, můžeme ozdobit malinami, jahodami, sekanými mandlemi, prakticky co se vám zlíbí. Pečeme cca 25 minut.