RECEPTY ADVENI

Chléb z automatické pekárny

Bez lepku Bez mléka Bez vajec Bez sóji

Chléb z automatické pekárny

Hlavní přísady

Bezlepková směs pro přípravu kynutého těsta DONUTS & CROISSANTS 750 g
Bezlepková směs pro přípravu kynutého těsta DONUTS & CROISSANTS 750 g
Koupit
Bezlepková směs na chlebové a tmavé pečivo BREADS & BAGUETTES (dříve Simply Adveni) 750 g
Bezlepková směs na chlebové a tmavé pečivo BREADS & BAGUETTES (dříve Simply Adveni) 750 g
Koupit
Jana Fialková

Autor receptu

V jednoduchosti je síla.

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Do mísící nádoby domácí pekárny nalijeme 400 ml vody.

Do vody přidáme 1 lžičku soli, 1 lžičku cukru a 1 lžící oleje, zamícháme.

Dobře smícháme Zelenou a Modrou a pak je přisypeme do mísící nádoby.

Uprostřed směsi vytvoříme důlek, do kterého dáme 7 g sušeného droždí.

Pečeme na krátký program (max. 2 hodiny a 10 minut).

Foto: Jana Fialková
  • recept Chléb z automatické pekárny
  • recept Chléb z automatické pekárny