RECEPTY ADVENI

Chléb s konopnou moukou

Bez lepku Bez mléka Bez sóji

Chléb s konopnou moukou
Bezlepkový chléb BEHAPPY konopný
Hlavní přísada
Bezlepkový chléb BEHAPPY konopný
Kašulka

Autor receptu

Věří, že cesta ke zdraví vede přes vysokonutriční protizánětlivou stravu. Najdete u ní recepty bez lepku, občas bez mléka či vajec a spoustu povídání nejen o histaminové intoleranci.

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Ničeho se nelekejte, žádné halucinace vás po tomto chlebu nečekají. Konopná mouka si zachovává skvělé nutriční hodnoty i bez obsahu nelegálních látek. Podle tohoto receptu zvládnete chléb i bez droždí a mléka.

Troubu předehřejeme na 200 °C a připravíme si formu na biskupský chléb.

Suché ingredience smícháme v míse a postupně k nim přidáme vejce, olej a vodu. Můžeme při pečení potřít olivovým olejem. Pečeme cca 1 hodinu. Před krájením necháme zcela vychladnout.