RECEPTY ADVENI

Buchta s kokosem

Bez lepku Bez sóji

Buchta s kokosem
Bezlepková samokypřící směs na pečení BISCUITS & COOKIES
Hlavní přísada
Bezlepková samokypřící směs na pečení BISCUITS & COOKIES
Adveni

Autor receptu

Adveni Medical, spol. s r. o. – český výrobce bezlepkových směsí na pečení a kaší.

Ingredience

Na těsto

Na posypání a polití

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Troubu předehřejte na 180 °C. V míse ušlehejte vejce s cukrem, vmíchejte olej a poté směs. Přilijte mléko a vše důkladně prošlehejte. Formu vymažte tukem a vysypte strouhaným kokosem. Těsto nalijte do formy a posypte směsí moučkového cukru a kokosu. Pečte při 180 °C cca 30 minut. Ihned po vytažení z trouby buchtu rovnoměrně polijte smetanou ke šlehání – ta se postupně vsákne a buchta tak bude vláčná.

poznámka

Těsto je na formu o velikosti cca 380 cm2.