RECEPTY ADVENI

Bezlepkové krekry Adveni

Bez lepku Bez mléka Bez vajec Bez sóji

Bezlepkové krekry Adveni

Hlavní přísady

Krekry s kaštanem a vanilkou
Krekry s kaštanem a vanilkou
Koupit
Krekry s brusnicí a baobabem
Krekry s brusnicí a baobabem
Koupit
Adveni

Autor receptu

Adveni Medical, spol. s r. o. – český výrobce bezlepkových směsí na pečení a kaší.

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Vyberte si jednu ze šesti příchutí.

Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil – nasypte do mísy a přidejte 200 ml vlažné vody. Důkladně promíchejte a nechte pár minut odstát. Plech vyložte pečicím papírem a lehce jej potřete olejem nebo jiným tukem. Poté směs rovnoměrně rozetřete na plech do velmi tenké vrstvy (cca 3 mm) a pečte, nejlépe v horkovzdušné troubě, při 180 °C. Jakmile těsto trochu ztuhne (cca po 5 minutách), rozkrájejte ho na stejně velké obdélníky a pečte dalších 20 minut. Nakonec krekry dosušte cca 5 minut při 75 °C. Nechte vychladnout a poté podávejte.

A zde názorně