RECEPTY ADVENI

Banánový smoothie s rakytníkovými vločkami

Bez lepku Bez mléka Bez vajec Bez sóji

Banánový smoothie s rakytníkovými vločkami
Rakytníkové vločky
Hlavní přísada
Rakytníkové vločky
petram

Autor receptu

Petra vaří a peče bez lepku, mléka a vajec. V kuchyni ráda experimentuje s méně známými a alternativními surovinami. Má ráda jednoduchost, a tak jsou její recepty většinou rychlé a snadné.

Ingredience

Bezlepkové ingredience Adveni obsažené v receptu

Pracovní postup

Rakytníkové vločky namočíme na hodinu do trochy vody. Následně je (i s vodou, ve které se namáčely) rozmixujeme spolu s ostatními surovinami dohladka, doředíme vodou na požadovanou konzistenci a ihned podáváme. Rakytníková semínka se nerozsekají úplně, ale nevadí, alespoň ve smoothie příjemně křoupou.

Poznámka

Arašídové máslo můžete vynechat, ale dle mého názoru dodává smoothie zcela nezaměnitelnou chuť.